Sinds 2006 werk ik met de Journey en in 2013 heb ik de opleiding voor Journey Practitioner bij Brandon Bays afgerond. Sindsdien heb ik zo’n 70 mensen geholpen om weer in verbinding te komen met hun essentie en zo hun eigen heling in gang te zetten. Hun problemen liepen uiteen van problemen in de familie tot angsten, burn-out en depressie.

Zo kwam Astrid bij mij. Zij had al jaren geen contact meer met haar vader en zijn vrouw. Ze had gehoord dat haar vader heel ziek was en had er veel verdriet van dat ze hem door de situatie niet kon bezoeken. In een Journey-sessie heeft zij een issue met haar vader opgelost en twee dagen later ontving zij een brief van de vrouw van haar vader met daarin het verzoek van haar vader om te komen. Dat heeft ze gedaan en dat was een prachtige ervaring. Een dag later is haar vader overleden en Astrid was heel dankbaar dat ze hem nog heeft kunnen ontmoeten..

En ook heb ik gewerkt met Lisa. Zij was al lange tijd thuis met een burn-out. In haar Journey had ze een heel diepe ervaring van haar essentie en heeft ze een issue met haar leidinggevende opgelost. Deze ervaring maakte dat zij weer in haar eigen kracht kon staan en weer kon werken.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners (NVJP).
Ik ben geaccrediteerd door The Journey.

Mijn eigen weg terug naar mijn essentie begon in 1999 met een burn-out. Op dat moment stelde ik mij de vraag: wat maakt dat ik niet meer kan werken? Ik voelde dat het niet alleen mijn drukke baan en de frustratie daarover was die mijn burn-out veroorzaakt had, maar dat het iets met mij te maken had. Hier begon mijn spirituele ontwikkeling: ik ging op yoga, ging spirituele boeken lezen en begon alternatieve therapieën te doen.

Bronervaring

In 2005 had ik een diep helende ervaring, die ik later mijn bronervaring ben gaan noemen. Ik deed al een paar maanden drie keer in de week een meditatieve wandeling, toen ik tijdens zo’n wandeling ineens het gevoel had dat mijn hart open ging. Ik zag veel helderder, alle bomen glansden en het leek of ik meer diepte zag. Voor het eerst in mijn leven had ik het gevoel dat ik erbij hoorde. Dat was zo’n intense ervaring, het ontroerde mij heel erg en deed de tranen over mijn wangen stromen. Die verbondenheid met alles voelde zo bijzonder, omdat ik me tot dan toe altijd alleen en anders had gevoeld dan anderen.

Ik zag veel helderder, alle bomen glansden en het leek of ik meer diepte zag. En het gevoel dat mij overspoelde was het gevoel dat ik erbij hoorde. Dat was zo’n intense ervaring, het ontroerde mij heel erg en deed de tranen over mijn wangen stromen.

’s Nachts kon ik maar moeilijk in slaap komen, zoveel moois ging er door me heen. Toen ik de volgende dag wakker werd en rechtop ging zitten, zag ik mijn hele leven als een film aan mij voorbij komen. Ik voelde dat alles precies was gebeurd zoals het had moeten gebeuren en ik voelde liefde voor alle mensen die een rol in mijn leven hadden gespeeld, ook voor de mensen die mij, naar mijn idee, iets aangedaan hadden. Dankbaarheid overspoelde mij.

Leven vanuit mijn hart

Twee maanden bleef ik in de bron, alles voelde goed en mooi. Wat ik merkte was dat mijn gebruikelijke zelfcensuur op ideeën die opkwamen, weg was. Ik leefde vanuit mijn hart en er kwam veel moois naar mij terug. Deze ervaring heeft mijn leven veranderd. Ik was daarna veel minder bang voor het leven. Er leek een onderstroom van vertrouwen dat alles goed was in mij geïnstalleerd, een hernieuwd contact met mijn essentie, de bron.

The Journey

Een tijdje later heb ik het boek The Journey (De helende reis, Nederlandse vertaling) van Brandon Bays gelezen. En zij bleek een methode ontwikkeld te hebben die je in de bron kon brengen en blokkades kon oplossen. Sindsdien heb ik vele Journeys gedaan en doe ik ze nog steeds. In 2013 heb ik de opleiding tot Journey Practitioner afgerond. Ik heb veel angst, verdriet en pijn mogen oplossen, waaronder die van het verliezen van mijn tweelinghelft (vanishing twin syndrom). Daardoor ervaar ik zoveel meer vrijheid en levensvreugde!

Spring Forest Qi Gong

Daarna heb ik mij ook geschoold in Spring Forest Qi Gong (tot en met level 4). Deze vorm van Qi Gong is eenvoudig en heel krachtig. Het bestaat uit oefeningen waarmee blokkades in het lichaam worden opgelost en worden voorkomen. Daardoor kan je zelfhelend vermogen zijn werk weer doen en kun je verbeteringen ervaren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Open hart

Door al dit helende werk is mijn hart zoveel ruimer geworden en het blijft zich verder openen voor de liefde van de bron.

En die vrijheid en levensvreugde, dat open hart, gun ik jou ook: dat je je weer verbindt met je essentie, de bron, en dat je hart zich verder en verder kan openen om liefde te geven en te ontvangen. Stel je eens voor hoeveel mooier jouw leven kan zijn!

Voel je dat dit jou aanspreekt?

Registreer je dan of maak een afspraak met mij voor een intake. Je ontvangt dan gratis een meditatie als mp3 download.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail
Graag de velden met een sterretje invullen.
Selectievakjes